ЛогиСофт с нов фирмен уебсайт

03.11.2017

С разширяването на дейността на фирмата и засилването на позициите й на международните пазари се стигна до необходимостта от създаване на изцяло нов сайт. След постигането на ниво на тотално управление на цели фабрики в различни индустрии, напоследък фирмата работи усилено и в областта на интралогистиката. Всичко това наложи създаването на уебсайт, който да бъде интригуващ и максимално ясен и прегледен за потребителите, които бързо да успяват да се ориентират в многообразието на нашите решения и да откриват точната за тях информация.

В лицето на фирма Стеник, попаднахме на най-подходящия партньор за   оформлението на сайта, което напълно съвпадна с нашите идеи и визия. Смятаме, че с тяхната професионална помощ успяхме учудващо бързо да представим специфичната дейност на фирмата в най-добра светлина.

Надяваме се да успеем да ви задържим по-дълго при нас, както и да ви предложим най-добрата индустриална или интралогистична управляваща система от бъдещето! Може би това, което търсите, ние вече сме го правили!

Последни новини

21.03.2022

"Иновации и конкуректноспособност"

Логисофт ЕООД подписа договор по процедура „ПОДКРЕПА ЗА МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ С ОБОРОТ НАД 500 000 лв. ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19”

27.02.2020

ЛогиСофт в челната тройка за наградите на БАИТ

Номинацията е в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

Запишете се за новини и събития!