ЛогиСофт с нов фирмен уебсайт

03.11.2017

С разширяването на дейността на фирмата и засилването на позициите й на международните пазари се стигна до необходимостта от създаване на изцяло нов сайт. След постигането на ниво на тотално управление на цели фабрики в различни индустрии, напоследък фирмата работи усилено и в областта на интралогистиката. Всичко това наложи създаването на уебсайт, който да бъде интригуващ и максимално ясен и прегледен за потребителите, които бързо да успяват да се ориентират в многообразието на нашите решения и да откриват точната за тях информация.

В лицето на фирма Стеник, попаднахме на най-подходящия партньор за   оформлението на сайта, което напълно съвпадна с нашите идеи и визия. Смятаме, че с тяхната професионална помощ успяхме учудващо бързо да представим специфичната дейност на фирмата в най-добра светлина.

Надяваме се да успеем да ви задържим по-дълго при нас, както и да ви предложим най-добрата индустриална или интралогистична управляваща система от бъдещето! Може би това, което търсите, ние вече сме го правили!

Последни новини

14.09.2018

ЛогиСофт на Логистична бизнес конференция

Събитието ще се проведе в 25 октомври 2018 г. (четвъртък) в София Ивент Център (SEC)

01.12.2017

ЛогиСофт с нов упешен проект в Израел

Фирмата приключи успешно иновативен проект за автоматизирано комисиониране за фирма PLASSON

29.09.2017

ЛогиСофт празнува 20-годишен юбилей в Гърция

Тиймбилдинга беше проведен в хотел на брега на морето

Запишете се за новини и събития!