ЛогиСофт празнува 20-годишен юбилей в Гърция

29.09.2017


Тази година фирма ЛогиСофт чества 20 години от същестуването си на българския и международен индустриален и интралогистичен пазар. По случай своя рожден ден в края на месец септември, фирмата организира за своите служители тридневен тийм билдинг в слънчева Гърция.


Едно от неписаните условия при постъпване на работа в ЛогиСофт, наред с професионализма, е и доброто чувство за хумор. Ето защо и този път щастливото отпразнуване на рождения ден не мина без огромна доза смях, добро настроение, аромат на узо и местни специалитети. Събитието подейства освежаващо, мотивиращо и зареждащо на екипа ни, който случи на хубаво време и дори успя да се потопи във все още топлите за сезона води на Егейско море. Ведрото настроение ни съпътстваше по целия път към Олимпийската ривиера. Планината Олимп, последните топли слънчеви лъчи и чудесната морска гледка се превърнаха в отличен фон за снимки , които цялата фирма си направи за спомен. Освен разходка до кулата крепост Платамон, през чиито стени наднича обвита в облаци планината Олимп и се оглежда в синьо-зелените води на безкрайното море, служителите на фирмата намериха време да се спуснат и по тесните търговски улички на курортните градчета Паралия и Катарини.


Преди да си вземем довиждане с Гърция, нямаше как да не спрем на по кафе на крайбрежната улица в Солун. А после казахме довиждане на красивата ни южна съседка, но си пожелахме да се върнем отново за следващия юбилей на фирмата, когато ще сме покорили върхове в индустрията, по високи и от олимпийските.

Последни новини

21.03.2022

"Иновации и конкуректноспособност"

Логисофт ЕООД подписа договор по процедура „ПОДКРЕПА ЗА МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ С ОБОРОТ НАД 500 000 лв. ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19”

27.02.2020

ЛогиСофт в челната тройка за наградите на БАИТ

Номинацията е в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

Запишете се за новини и събития!