ЛогиСофт на Логистична бизнес конференция

14.09.2018

С удоволствие ви съобщаваме, че фирма ЛогиСофт ще участва за първи път в шестото издание на ежегодната Логистична бизнес конференция, организирана от сп. Логистика. Тази година тя ще е под надслов: „България в европейската логистична мрежа: Възможности, интеграция, трансформация“ и ще се проведе   в 25 октомври 2018 г. (четвъртък) в София Ивент Център (SEC) – Парадайз център, София.

ЛогиСофт ще представи своите Siemens PLC / DRIVES базирани решения за управление на високостелажни автоматични складове за палети и касети, както и конвейерни системи за комисиониране. В момента фирмата работи по мащабни иновативни проекти в редица   европейски държави  -  Норвегия, Латвия, Украйна, Унгария, Германия, а също и Израел и Дубай.  Всички те са в силно развиващо се партньорство с немската компания Gebhardt Fördertechnik GmbH -   една от водещите световни компании в логистичния  бранш.    Българските клиенти ще имат възможността да се срещнат едновременно и с двете фирми, които ще се представят на конференцията с голям съвместен щанд и презентации. Лектор за ЛогиСофт ще бъде Полина Вестерхофен, която отговаря за  правните и маркетингови въпроси във фирмата. Специален гост-лектор от страна на Gebhardt Intralogistics Group ще бъде г-н Михаел Войч - ерудиран специалист с над 30-годишен опит, отговарящ  за пазарите на компанията за Източна Европа и Русия.

За първи път в конференцията се представят директно водещи фирми – производители на богата палитра автоматизирана складова техника и децентрализирани системи за интралогистична автоматизация. Голямото предимство на новия мощен тандем Gebhardt-LogiSoft за крайните клиенти е перфектна немска механика, български управляващи системи,  кратки срокове за пускане, брилянтна диагностика, конкурентна цена и най-вече стабилна местна поддръжка. Огромното ни желание и цел е да споделим натрупания ни  дългогодишен  съвместен опит в чужбина и с  българския пазар.

Ако вие имате нужда от повече информация във връзка с Ваш потенциален  проект в областта на складовата и интралогистична автоматизация, бихме искали да ви уведомим, че г-н Войч ще бъде в България няколко дни преди събитието и ще бъде на разположение за въпроси и дискусии.

За повече информация относно предстоящата конференция бихте могли да посетите интернет страницата на събитието.

 

 

 

Последни новини

27.02.2020

ЛогиСофт в челната тройка за наградите на БАИТ

Номинацията е в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

15.11.2019

ЛогиСофт с участие в седмата Логистична бизнес конференция

ЛогиСофт участва е със собствен щанд, на който представи най-новите си високоавтоматизирани решения

Запишете се за новини и събития!