Логисофт с участие на ceramitec

20.10.2015

 

Изложението Ceramitec се провежда на всеки три години в Мюнхен, Германия и е  централното събитие, събиращо цялата керамична промишленост - производители, потребители и учени. В продължение на четири дни около 600 изложители от цял свят представят своите възможности на панаира за керамика: машини, устройства, системи, процеси и суровини. Представен е всеки отрасъл: от класическа керамика през индустриална керамика, керамично инженерство до техническа керамика и прахова металургия. Това е мястото, където хората се срещат, за да споделят своя опит. Събитието се посещава от около 15 хил. души от 93 страни. То създава синергии и повишава информираността за новите технологии и приложения в промишлеността, научните изследвания и развитието.   Изложението Ceramitec се провежда на всеки три години в Мюнхен, Германия и е  централното събитие, събиращо цялата керамична промишленост - производители, потребители и учени. В продължение на четири дни около 600 изложители от цял свят представят своите възможности на панаира за керамика: машини, устройства, системи, процеси и суровини. Представен е всеки отрасъл: от класическа керамика през индустриална керамика, керамично инженерство до техническа керамика и прахова металургия. Това е мястото, където хората се срещат, за да споделят своя опит. Събитието се посещава от около 15 хил. души от 93 страни. То създава синергии и повишава информираността за новите технологии и приложения в промишлеността, научните изследвания и развитието.   

През 2015г. ЛогиСофт ЕООД също взе участие като изложител. Фирмата имаше какво да покаже на посетителите. Веднага след създаването си, компанията стартира своя  първи  голям проект в областта на грубата керамика – Управление на формовъчна линия за „Керамична къща Стралджа“. Още тогава създава “желязна” софтуерна концепция за управление на керамични фабрики. През 2012г.  е реализиран и друг успешен проект, при който е изградена най-мащабната за България Siemens PCS 7 система за управление на фабрика за производство на каолин.   През годините клиенти на фирмата стават водещи световни лидери. Особено горди сме със SIEMENS TIA Portal базирани решения за фабриките на Брамак в България и Monier в индустриална зона Гебзе (Истанбул, Турция). През 2015г. Monier награди фабриката на Брамак, с.Столник със златен медал за отлични производствени постижения, достигнати на базата на реализирана от нас цялостна модернизация.


По време на четирите дни на изложението модерният щанд на фирмата бе посетен от множество  партньори и потенциални клиенти. Освен да покаже иновативните си решения, изградени на база последно поколение техника SIEMENS, фирмата имаше за цел и да проучи потенциала на пазара. В следващите години ЛогиСофт ЕООД продължава да се доказва като надежден доставчик на управляващи системи в грубата керамика. Най-значим проект след участието на панаира, е проект „Evolution” отново във фабриката на Monier, Гебзе. 

 

Допълнителна информация:

Последни новини

21.01.2019

ЛогиСофт с награда от Сименс България

Фирмата е отличена с награда за значими проекти през финансовата 2018-2019г.

21.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на германската икономика в България" за 2018г. в категория "Малко или средно предприятие"

18.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на БАИТ" за 2018 г. в категория "Значителен корпоративен ИКТ проект"

Запишете се за новини и събития!