ЛогиСофт с нов фирмен уебсайт

03.11.2017

С разширяването на дейността на фирмата и засилването на позициите й на международните пазари се стигна до необходимостта от създаване на изцяло нов сайт. След постигането на ниво на тотално управление на цели фабрики в различни индустрии, напоследък фирмата работи усилено и в областта на интралогистиката. Всичко това наложи създаването на уебсайт, който да бъде интригуващ и максимално ясен и прегледен за потребителите, които бързо да успяват да се ориентират в многообразието на нашите решения и да откриват точната за тях информация.

В лицето на фирма Стеник, попаднахме на най-подходящия партньор за   оформлението на сайта, което напълно съвпадна с нашите идеи и визия. Смятаме, че с тяхната професионална помощ успяхме учудващо бързо да представим специфичната дейност на фирмата в най-добра светлина.

Надяваме се да успеем да ви задържим по-дълго при нас, както и да ви предложим най-добрата индустриална или интралогистична управляваща система от бъдещето! Може би това, което търсите, ние вече сме го правили!

Последни новини

21.01.2019

ЛогиСофт с награда от Сименс България

Фирмата е отличена с награда за значими проекти през финансовата 2018-2019г.

21.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на германската икономика в България" за 2018г. в категория "Малко или средно предприятие"

18.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на БАИТ" за 2018 г. в категория "Значителен корпоративен ИКТ проект"

Запишете се за новини и събития!