ЛогиСофт в челната тройка за наградите на БАИТ

27.02.2020

Под патронажа на Президента на Република България Румен Радев  на 25.02.2020г. се състоя официалната церемония по връчване на ежегодните награди в престижния конкурс “Награди на БАИТ 2019“. 

Бихме желали с удоволствие да съобщим, че Модулната система на ЛогиСофт за управление на интралогистични комплекси беше класирана в челната тройка в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“, измежду още 23 кандидата за наградата. Доволни сме от резултата, а догодина смятаме категорично да спечелим и първото място.

Системите на ЛогиСофт успешно управляват транспортирането и складирането на най-дребни детайли и части, съхранявани в касети, на стока, разположена в стандартни европалети, както и на изключитено големи и тежки товари. Основен наш интралогистичен партньор е немската компания Гебхардт, с която работим успешно от няколко години. Основно предимство на решенията ни е, че благодарение на модулния характер, не се налага писане на големи, сложни и тежки програми всеки път. Това прави системите лесни за внедряване, като драстично се опростява и поддръжката на системата.

Световни поизводители на лекарства, мебели, книги, онлайн търговци, санитарен фаянс, храни, напитки, автомобили, химически препарати и мн. мн. други са наши крайни клиенти. Решенията, които предлагаме са базирани на стандартна Сименс техника и имат доказано в практиката качество от десетилетия. Те спокойно могат да се реализират и на бългаския пазар.

Последни новини

21.03.2022

"Иновации и конкуректноспособност"

Логисофт ЕООД подписа договор по процедура „ПОДКРЕПА ЗА МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ С ОБОРОТ НАД 500 000 лв. ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19”

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

15.11.2019

ЛогиСофт с участие в седмата Логистична бизнес конференция

ЛогиСофт участва е със собствен щанд, на който представи най-новите си високоавтоматизирани решения

Запишете се за новини и събития!