ЛогиСофт с номинация за наградите на БАИТ

10.02.2020

Модулната система на ЛогиСофт за управление на интралогистични комплекси беше номинирана в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“ на престижния конкурс „Награди на БАИТ“.

Системите на ЛогиСофт успешно управляват транспортирането и складирането на най-дребни детайли и части, съхранявани в касети, на стока, разположена в стандартни европалети, както и на изключитено големи и тежки товари. Основен наш интралогистичен партньор е немската компания Гебхардт, с която работим успешно от няколко години. Основно предимство на решенията ни е, че благодарение на модулния характер, не се налага писане на големи, сложни и тежки програми всеки път. Това прави системите лесни за внедряване, като драстично се опростява и поддръжката на системата.

Световни поизводители на лекарства, мебели, книги, онлайн търговци, санитарен фаянс, храни, напитки, автомобили, химически препарати и мн. мн. други са наши крайни клиенти. Решенията, които предлагаме са базирани на стандартна Сименс техника и имат доказано в практиката качество от десетилетия. Те спокойно могат да се реализират и на бългаския пазар.

Последни новини

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

15.11.2019

ЛогиСофт с участие в седмата Логистична бизнес конференция

ЛогиСофт участва е със собствен щанд, на който представи най-новите си високоавтоматизирани решения

21.01.2019

ЛогиСофт с награда от Сименс България

Фирмата е отличена с награда за значими проекти през финансовата 2018-2019г.

Запишете се за новини и събития!