ЛогиСофт с номинация

21.01.2019

Линк

 

На 24 януари 2019 г. от 19:00 ч. в Софийската градска художествена галерия ще се състои връчването на „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г, където участва с номаниция в категория "Малко или средно предприятие".

 

В контекста на критериите на конкурса  фирмата ни  е един  от малкото кандидати, които могат да се похвалят с двупосочни търговски и инженерингови отношения с немски компании. От една страна  наши дългогодишни доставчици на техника и софтуер за индустриална автоматизация са водещите немски компании: Siemens, Rittal, Leuze Electronic, както  и представените чрез ВиВ Изоматик за България Phoenix Contact и Lapp Kabel.  На среща на партньорите на Сименс България в края на 2018г., ЛогиСофт получава награда за значими проекти и съвременни решения в интралогистиката.  

От друга страна преобладаващи клиенти за нашите инженерингови решения са също немски компании.   През изминалата година с нашия основен партньор Gebhardt Fördertechnik реализирахме над десет значими  интралогистични проекта в 6 различни държави.

Всичко това е дело на млади талантливи програмисти и електроспециалисти. В последните години фирмата привлича специалисти, завършили в Германия, които вече допълват силния й екип. Организират се често и обучения в Германия при водещи световни доставчици.

 

 

 

Последни новини

21.01.2019

ЛогиСофт с награда от Сименс България

Фирмата е отличена с награда за значими проекти през финансовата 2018-2019г.

18.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на БАИТ" за 2018 г. в категория "Значителен корпоративен ИКТ проект"

20.12.2018

ЛогиСофт и Gebhardt на корицата на сп. Логистика

Партньорството между двете фирми е темата на коледния брой на списанието

Запишете се за новини и събития!