Логисофт с участие на LogiMAT

14.03.2017

 

ЛогиСофт взе участие като изложител на тазгодишното юбилейно издание на панаира LogiMAT в Щутгарт, Германия. 15-годишнината на панаира съвпадна с друг рожден ден - 20-годишнината от създаването на компанията.

През тези години фирмата е работила в множество различни браншове, където е постигала огромни успехи, но нейната първа и най-голяма страст е автоматизацията за индустриалната логистика. Фирмата показа, че е уникална на този пазар, презентирайки изключително гъвкава модулна система за цялостно управление на подобни комплекси, която лесно може да бъде адаптирана към всяка произволна структура. Посредством елегантна и красива анимация бе представена и визализация, чрез която потребителите получават поглед върху "мисленето" на системата – много ефективно при нормална работа и от голяма помощ в случай на проблеми. Това предизвика невероятен резонанс и бе забелязано дори и от най-големите световни фирми в бранша, посетили щанда на ЛогиСофт.

Щастливи сме да отбележим, че в резултат на усърдието и таланта на целия ни екип, фирмата затвърди името си в областта на интралогистиката, заемайки мястото, което е заявила още с името си - ЛогиСофт. Участието в най-силния специализиран панаир за интралогистика постави началото на превръщането на ЛогиСофт в глобален доставчик на управляващи системи за големи комплекси по целия свят.

Допълнителна информация:

Последни новини

21.03.2022

"Иновации и конкуректноспособност"

Логисофт ЕООД подписа договор по процедура „ПОДКРЕПА ЗА МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ С ОБОРОТ НАД 500 000 лв. ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19”

27.02.2020

ЛогиСофт в челната тройка за наградите на БАИТ

Номинацията е в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“

11.02.2020

Модернизация на пакетираща машина Rovema

Поредно иновативно решение на ЛогиСофт за Jacobs Douwe Egberts

Запишете се за новини и събития!