Логисофт с участие на LogiMAT

14.03.2017

 

ЛогиСофт взе участие като изложител на тазгодишното юбилейно издание на панаира LogiMAT в Щутгарт, Германия. 15-годишнината на панаира съвпадна с друг рожден ден - 20-годишнината от създаването на компанията.

През тези години фирмата е работила в множество различни браншове, където е постигала огромни успехи, но нейната първа и най-голяма страст е автоматизацията за индустриалната логистика. Фирмата показа, че е уникална на този пазар, презентирайки изключително гъвкава модулна система за цялостно управление на подобни комплекси, която лесно може да бъде адаптирана към всяка произволна структура. Посредством елегантна и красива анимация бе представена и визализация, чрез която потребителите получават поглед върху "мисленето" на системата – много ефективно при нормална работа и от голяма помощ в случай на проблеми. Това предизвика невероятен резонанс и бе забелязано дори и от най-големите световни фирми в бранша, посетили щанда на ЛогиСофт.

Щастливи сме да отбележим, че в резултат на усърдието и таланта на целия ни екип, фирмата затвърди името си в областта на интралогистиката, заемайки мястото, което е заявила още с името си - ЛогиСофт. Участието в най-силния специализиран панаир за интралогистика постави началото на превръщането на ЛогиСофт в глобален доставчик на управляващи системи за големи комплекси по целия свят.

Допълнителна информация:

Последни новини

21.01.2019

ЛогиСофт с награда от Сименс България

Фирмата е отличена с награда за значими проекти през финансовата 2018-2019г.

21.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на германската икономика в България" за 2018г. в категория "Малко или средно предприятие"

18.01.2019

ЛогиСофт с номинация

"Наградите на БАИТ" за 2018 г. в категория "Значителен корпоративен ИКТ проект"

Запишете се за новини и събития!