ЛогиСофт и GEBHARDT в силно партньорство

01.04.2017

 

Щастливи сме да съобщим, че считано от 1.04.2017г. фирма ЛогиСофт e официален партньор на немската компания GEBHARDT Fördertechnik, част от GEBHARDT Group, за решения в областта на интралогистиката. След няколко съвместни успешни проекта в Германия, Русия и Израел двете компании сключиха и официален договор за взаимно сътрудничество.

GEBHARDT Intralogistics Group е една от водещите компании в областта на интралогистиката днес. По целия свят компании от различни индустрии оценявят и се доверяват на разнообразните модулни решения, чрез които оптимизирират своите продукционни и складови системи. Компанията разработва и произвежда цялостни интралогистични решения от първа ръка. Това води до гъвкавост, кратки срокове за реакция и постоянен вътрешен контрол на качеството. От ролкова транспортна система до високостелажен кран – те произвеждат всичко на площ от около 14 500 кв.м. 100% произведено в Германия.

С около 450 служители, GEBHARDT предлага богата гама от услуги - консултиране, планиране, проект мениджмънт, внедряване, контрол и сервиз. Компанията е сертифициране според ISO 9001:2008. Гебхардт има клонове в Австрия, Полша и САЩ. Също така е развила и мрежа от партньорски компании, осигуряващи удобна интернационална дистрибуция. От скоро ЛогиСофт ЕООД е част от тази мрежа.

Двете фирми са уверени в синергията на своето партньорство. Една от най-добрите немски компании за интралогистични решения  в съдружие с една от най-добрите български компании за индустриална автоматизация могат да предложат на българския пазар супер иновативни, конкурентни и надеждни решения със силна местна поддръжка.

 

Последни новини

14.09.2018

ЛогиСофт на Логистична бизнес конференция

Събитието ще се проведе в 25 октомври 2018 г. (четвъртък) в София Ивент Център (SEC)

01.12.2017

ЛогиСофт с нов упешен проект в Израел

Фирмата приключи успешно иновативен проект за автоматизирано комисиониране за фирма PLASSON

03.11.2017

ЛогиСофт с нов фирмен уебсайт

Радостни сме да ви съобщим, че от 6.11.2017 фирмата стартира своя изцяло нов интерактивен сайт

Запишете се за новини и събития!