Клиенти и Партньори

Нашата партньорска мрежа

Siemens Solution Partner

От основаването си ние сме партньор на SIEMENS. Нашите решения за автоматизация се базират изцяло на най-висок клас техника за автоматизация SIEMENS.  А от 2014 г. ние сме горди да бъдем и официален Siemens Solution Partner.

„Automation Drives внедряват цялостни и индивидуални решения в областта на автоматизацията и задвижващите технологии. Като експерти в специфични индустрии, иновативни цифрови технологии и системи, те надеждно отговарят на вашите изисквания, използвайки портфолио от продукти и системи на Siemens – създавайки основата за вашия бъдещ успех .“ – Сименс

GEBHARDT Fördertechnik

От сключването на нашия официален партньорски договор през 2017 година, изпълнихме над 50 иновативни проекта в повече от 20 държави в кооперация с немската компания GEBHARDT Fördertechnik

„Групата GEBHARDT Intralogistics е вашият партньор за иновативни, специално създадени системи за вътрешна логистика. Заедно с нашите клиенти, ние разработваме индивидуални решения за вътрешна логистика и гарантираме цялостна поддръжка. От планирането до производството до пълното изпълнение, ние предлагаме всичко от един източник – и задвижват вътрешната логистика на нашите клиенти от 70 години. Нашето портфолио предлага гъвкави, модулни продукти за конвейерни и складови технологии, както и последователни концепции за автоматизация на складове и софтуерни решения, които могат лесно да бъдат интегрирани във вашата съществуваща ИТ инфраструктура. Използвайте потенциала на иновативните технологии с GEBHARDT и издигнете вашата вътрешна логистика на ново ниво чрез Industry 4.0.“ – Гебхард

Leuze

Leuze е глобален лидер в областта на оптичните сензори и решенията за индустриална автоматизация. С история, обхващаща над 50 години, компанията е специализирана в разработването на иновативни технологии за широк спектър от индустрии, включително автомобилостроене, опаковане и логистика. Продуктовото им портфолио включва сензори, четци на баркодове и системи за машинно зрение, предназначени да подобрят ефективността и безопасността в производствените процеси. Leuze е известен със своя ангажимент за качество, надеждност и удовлетвореност на клиентите, което ги прави доверен партньор за фирми, търсещи усъвършенствани решения за автоматизация.

Pulseroller

Pulseroller е стратегически партньор на Kyowa, като допринася с експертиза в прецизното инженерство и производство за подобряване на технологията на Pulseroller за моторизирана задвижваща ролка (MDR) за конвейерни системи. Заедно Pulseroller и Kyowa си сътрудничат за разработване на иновативни решения, които оптимизират процесите на обработка на материали в различни индустрии като електронна търговия, дистрибуторски центрове и производство. Използвайки усъвършенстваните инженерни възможности на Kyowa, MDR решенията на Pulseroller предлагат несравнима надеждност, ефективност и адаптивност, отговаряйки на развиващите се нужди на съвременната логистична и производствена среда. Това партньорство подчертава ангажимента на Pulseroller за предоставяне на авангардни конвейерни технологии, като същевременно поддържа фокус върху качеството и производителността.

Flowsort

Flowsort разработва и проектира технологии за автоматизация на интралогистиката в Германия и Нидерландия. Решенията на Flowsort се произвеждат едновременно на 3 континента денонощно с фокус върху най-високото качество. Flowsort мисли в модулни стандартни системи с отворени хардуерни и софтуерни интерфейси. Това позволява на системните интегратори лесно и бързо да комбинират решенията на Flowsort с всяка друга технология. По този начин системните интегратори могат да създават оптимизирани решения за своите клиенти.

... и много други...

История на успеха

Проект за спиди (част от dpd)

Автоматизиране на процесите във всички 11 разпределителни центрове в България за един от водещите куриерски бизнеси – Speedy, част от DPD Group.

Акценти

Някои впечатления от проекта

Нашите динамични DWS системи в движение

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Преминете на следващото ниво с Логисофт и открийте бъдещето на интралогистичната автоматизация!