Готови ли сте за следващия етап?

и защо с Логисофт ?

Логисофт е семейна компания. Нашите служители са най-важният ни актив. Всичко, което правим, се върти около целта да направим Logisoft по-добро и по-устойчиво място за всички наши колеги и техните семейства. И в същото време искаме да разработваме най-добрите и интелигентни решения за автоматизация за най-иновативните компании в Европа.

Като пионери в областта на модерната интралогистична автоматизация, ние сме превърнали в своя мисия да революционизираме начина, по който стоките се преместват, съхраняват и управляват в складовете и дистрибуторските центрове по света.

Тъй като продължаваме да разширяваме границите на технологиите и да предефинираме бъдещето на интралогистиката, ние винаги търсим запалени хора, които да се присъединят към нас в това вълнуващо пътуване.

Когато се присъедините към нашия екип, ще станете част от среда на сътрудничество, в която творчеството, иновациите и високите постижения са в центъра на всичко, което правим. С нас ще имате възможност да работите с някои от най-ярките умове в областта на автоматизацията, да се справяте със сложни предизвикателства и да оформяте бъдещето на интралогистичната автоматизация.

Ако сте готови да разгърнете потенциала си и търсите нещо, в което вашата работа има значение, тогава разгледайте настоящите ни свободни позиции или просто ни изпратете кандидатура по собствена инициатива на нашия имейл.

0
+ Години Опит
0
+ Успешни Проекти
0
+ хора
0
екип

Свободни позиции

Не се намери нищо подходящо, но все пак желаеш да се присъединиш към влака на автоматизацията с Логисофт? Ние винаги търсим талантливи и мотивирани хора. Просто ни изпратете имейл на адрес: logisoft@logisoft.bg

Нашите динамични DWS системи в движение

Готов да се присъедините към бъдещето на интралогистичната автоматизация произведена в България?