Ние сме Логисофт.

История на един семеен бизнес

Фирмата ни е основана през 1997 година от инженер Крум Павлов, който започва със значителен опит в областта на интралогистиката, включително автоматизация на високостелажни складове и конвейерни системи.

На фона на динамичните обстоятелства на 90-те години в България, дейността ни беше разширена в различни индустриални сектори, с основен фокус върху решенията за модернизация. Наши доверени клиенти включват големи имена като Mondelez, Nestle, Jacobs Douwe Egberts, където постигнахме високо ниво на автоматизация на процесите във фабриките за шоколад и кафе.

След години на успешни проекти в различни индустрии, нашата основна цел за бизнес в областта на интралогистиката най-накрая се сбъдна. През последните 10 години фокусът ни се измести точно там и вървим по този път постепенно и упорито.

Нашето пътуване в интралогистиката започна с първия ни голям успех в сектора – система за контрол на автоматичен високостелажен склад с 6 коридора за Zorka Pharma в Сърбия, в партньорство с DEMATIC през 2008 г. Този момент бележи началото на нашата революция в интралогистиката.

През следващите години последваха множество успешни проекти в този сектор, които доведоха до срещата ни с водещата немска компания – GEBHARDT Fördertechnik. В сътрудничество с тях нашите познания в интралогистиката се обогатиха значително. От официалния ни договор за партньорство през 2017 г. сме реализирали над 50 иновативни проекта в повече от 20 държави.

След множество успешни системи, Логисофт се превърна в утвърдено име и водеща фигура на международния интралогистичен пазар. Ние предлагаме на нашите клиенти цялостни и конкурентни решения, базирани на иновативна технология за автоматизация.

1997
1997

Логисофт се ражда

Фирмата ни е основана през 1997 г. от инж. Крум Павлов, който носи богатия си опит в интралогистиката, включително автоматизирани високостелажни складове и конвейерни системи.

2008
Pharma II
2008

Логисофт навлиза в Интралогистиката

След години на успешни проекти в различни индустрии, нашата основна цел за бизнес в областта на интралогистиката най-накрая се сбъдна. През последните 10 години фокусът ни се измести точно там и вървим по този път постепенно и упорито.

Нашето пътуване в интралогистиката започна с първия ни голям успех в сектора – система за контрол на автоматизиран високостелажен склад с 6 коридора за Zorka Pharma в Сърбия, в партньорство с DEMATIC през 2008 г. Този момент бележи началото на нашата революция в интралогистиката.

2014
siemens-solution-partner-automation-drives logisoft siemens
2014

Siemens Solution Partner

Логисофт е партньор на SIEMENS от основаването си, а от 2014г. – официален Motion and Drives SIEMENS Solution Partner.

2018
Gebhardt Fördertechnik
2018

Gebhardt Fördertechnik

Ние сме и официален партньор на GEBHARDT Fördertechnik – водеща немска компания в областта на интралогистиката (от 2017 г.). Реализирахме и множество проекти с немския иновативен лидер NEXT intralogistics.

2020
2020

Цялостни решения за куриерски бизнес и електронна търговия

Логисофт започна разработването на готови решения за онлайн бизнеси и компании за доставка на колети. Повишаването на ефективността, намаляването на ръчните усилия, оптимизирането на времето за обработка, намаляването на процента на грешки при обработката са основният двигател за всички онлайн бизнеси и компании за куриерски доставки да автоматизират своите логистични центрове.

2024...
2024...

...Повече от 150 успешни проекта...

... и продължаваме. Кога ще автоматизираме заедно?

Някои от нашите клиенти

Запознайте се с екипа

Нашият екип от повече от 20 експерти в областта на индустриалната автоматизация.

Победител "Наградата в Германска Икономика" 2023г.

Организирана от Германо-българската индустриално-търговска камара, AHK, в категорията за малки и средни фирми за иновациите и влиянието на Logisoft върху европейските бизнес отношения.

Нашият екип от повече от 20 експерти в областта на индустриалната автоматизация.

Преминете на следващото ниво с Логисофт и открийте бъдещето на интралогистичната автоматизация!