Изпълнено: Тази година участвахме за първи път в Balkan E-Commerce Summit 2024 в София, България.

Изложението се проведе на 4-5 април 2024 г. в Арена София и събра над 1400+ посетители с повече от 150 изложители в областта на електронната търговия на Балканите. За първи път подобно събитие се организира в такъв мащаб и сме повече от щастливи, че присъствахме там със собствен щанд.

Под мотото „#connectingbalkans“ всички участници успяха да се убедят в огромния потенциал, който Балканският регион предлага по отношение на бизнеса с електронна търговия. Посетителите имаха възможност да научат много от водещи световни дигитални компании като TikTok, Meta и Microsoft. Най-важните теми могат да бъдат обобщени така:

  1. Как изглежда бъдещето на електронната търговия с купувачи от поколението GenZ?
  2. Как може да се подобри логистиката с трансгранично изпълнение и
  3. „Защо електронната търговия на Балканите е по-динамична, отколкото в останалата част на Европа?“


По време на събитието представихме нашето собствено конвейерно решение за иновативно сортиране, специално за електронна търговия и куриерски услуги.

Щастливи сме, че на щанда ни имаше много активност и че успяхме да проведем толкова много задълбочени разговори с доставчици на колетни пратки и мениджъри в областта електронната търговия.

За много от посетителите на щанда ни веднага стана ясно как могат да автоматизират по-ефективно сортирането на пратките си с помощта на Logisoft. Те също така ни дадоха много интересни предложения и обратна връзка относно ежедневните си предизвикателства, свързани с пратките.

Тръгваме си от изложението с много нови впечатления, нови контакти и положителна енергия, мотивирани да продължим да утвърждаваме позицията си на водещ доставчик на интралогистична автоматизация в региона на Югоизточна Европа.

Balkan E-Commerce Summit, благодарим ви много! Със сигурност ще се върнем догодина!

Подобрете играта си с Логисофт и изживейте бъдещето на интралогистичната автоматизация!